ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

ΕΚΔΛΗΛΩΣΕΙΣ KAI ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

 

 

Πίσω στο Σύνδεσμο

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην καρδιά της εμπορικής κίνησης της πόλης στην αίθουσα Εσπερίδες του ξενοδοχείου HiltonAthens που έχει φιλοξενήσει κάποιες από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις διεθνούς βεληνεκούς.

 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στο Hilton Athens ο σύνδεσμος έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για τους φιλοξενούμενους του συνεδρίου και μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας μέσω της φόρμας εγγραφής του συνεδρίου.

 

 

Στο Hilton Αθηνών, οι κλασικές γραμμές αναμειγνύονται τέλεια με τη σύγχρονη αισθητική και τη διαχρονικότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή θέση και διαθέτει απίστευτη θέα στην Ακρόπολη και στην πόλη των Αθηνών. Ανακαλύψτε τα μυστικά της Ελληνικής Γαστρονομίας στα εστιατόρια Milos και Βυζαντινό και, τους καλοκαιρινούς μήνες, “αφεθείτε” στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Galaxy Restaurant στον τελευταίο όροφο ή στη δροσιά του Oasis Bar & Grill δίπλα στην πισίνα.

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βασιλίσσης Σοφίας 46 , Αθήνα 11528, Τηλέφωνο: 210 7281000

Πατείστε εδώ για να δείτε την ακριβή τοποθεσία του ξενοδοχείου στο χάρτη

 

ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Απο το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βανιζέλος γραμμή 3 του Αττικού Μετρό, στάση Αμπελόκηποι. Από πλατεία Συντάγματος, γραμμή 3 Αττικού Μετρό.

 

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

MΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

MΕΓΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ